acties

acties

VLEESACTIE
De werkgroep Oost-Europa start, in samenwerking met slagerij Hellinga, vanaf de Oost-Europazondag op zondag 6 oktober een grote vleesactie. Tijdens de morgendienst worden er bestelformulieren uitgereikt, ook vindt u deze en verdere informatie over de actie in het PKN-kerknieuws welke verschijnt op 10 oktober. De bestelformulieren kunnen ingeleverd worden in onze brievenbus in de hal van De Hoeksteen ingang Biezenbrugstraat, bij de werkgroepleden of per mail naar oost-europa@pkncoevorden.nl. Voor u heerlijke ambachtelijke vleesproducten, voor de kinderen in Cisnădie zicht op een betere toekomst! Bestelformulier

KERSTPAKKETTENACTIE 2019
De werkgroep Oost-Europa Coevorden biedt u vanaf augustus 2019 de mogelijkheid een kerstpakket, keuzekado of geschenkvoucher te bestellen voor uw medewerkers en relaties.
Hiermee steunt u ons project: “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”
Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk bestellen !!
De levering en service wordt verzorgd door Feyenpak/Keuzekado in Coevorden.
Dit is een bedrijf met jarenlange ervaring in de levering van allerlei soorten kerstgeschenken.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie van Feyenpak/Keuzekado.
U betaalt niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling.

SPONSORKLIKS
Vanaf heden is het voor iedereen die het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië” een warm hart toedraagt mogelijk om dit project GRATIS te sponsoren.
Klik volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst op www.sponsorkliks.com
Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van de tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Expedia, Wehkamp, Zalando enz.
Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert het project in Roemenie commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de link komt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt namens de kinderen in Cisnădie, Roemenië.

TANK&SCHENK
Shell Coevorden introduceert een uniek spaarsysteem. Dit systeem heet Tank & Schenk. Per liter die u tankt bij Shell Coevorden draagt Shell Coevorden 1 cent af aan aan een goed doel of een lokale sport-, muziek-, of cultuurvereniging. Ook de werkgroep Oost-Europa heeft zich aangemeld voor deze unieke lokale spaaractie. Als u tankt bij Shell Coevorden steunt u direct en gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië”. Het enige wat u moet doen is bij de kassa aangeven dat u wilt meesparen voor de werkgroep Oost-Europa Coevorden(u krijgt dan geen Airmiles). Tank bij Shell Coevorden en steun het onderwijsproject!

BOEKENMARKT
Eind juni wordt op de Markt in het centrum van Coevorden de jaarlijkse boekenmarkt georganiseerd. De werkgroep staat hier elk jaar met een kraam vol prachtige boeken die voor een zacht prijsje van de hand gaan. Aanvangstijd 9.00 uur, einde 17.00 uur.

STATIEGELDACTIE
Regelmatig worden er statiegeldbonnen ingezameld bij Albert Heijn, van Heutszsingel 6 te Coevorden. De opbrengst van deze inzameling komt geheel ten goede aan het onderwijsproject in Cisnădie. Ook staat er een permanente verzamelbus voor statiegeldbonnen in De Hoeksteen ingang Biezenbrugstraat.