laatste nieuws

laatste nieuws

Statiegeldactie
De statiegeldactie in de maand februari bij Albert Heijn Coevorden heeft een mooi bedrag opgebracht nl.
€ 73,65. Allen hartelijk dank!

Acties:
Sponsorkliks
Met SponsorKliks kan iedereen, zowel bedrijven als particulieren, een financiële bijdrage leveren aan het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië”, zonder dat het een cent extra kost!

Via de categorieën boven in het menu van
www.sponsorkliks.com kan er bij diverse webwinkels als bijvoorbeeld Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestelt worden. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar het project. En nogmaals, het kost niets extra!

Wilt je het project in Roemenië ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat voortaan
jou online aankopen gedaan worden via de SponsorKlikspagina van de werkgroep Oost-Europa Coevorden. Voor jou een kleine moeite, voor de werkgroep directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle gemeenteleden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de werkgroep een warm hart toedragen, familie, buren, bekenden, werkgevers enz.
Opbrengst tot nu toe: € 176, 31

Opbrengst kerstpakkettenactie 2018
Doordat verschillende bedrijven hun bestelling van kerstpakketten via kerst.helpkansarmekinderen.nl hebben geplaatst heeft de werkgroep Oost-Europa € 932,– aan commissie mogen ontvangen.

Giften:
Er is de afgelopen periode een bedrag van € 455,– aan giften binnengekomen.
Door alle binnengekomen giften en commissiebedragen is het project in Roemenië ook het komende schooljaar 2019-2020 weer verzekerd van financiële steun uit Coevorden.
Onze hartelijk dank aan allen die hierin een aandeel hebben gehad.

Agenda:
Vergadering werkgroep: 24 mei 2019
Deurcollecte: 16 juni
Boekenmarkt: n.n.b.
Oost-Europazondag 6 oktober 2019 m.m.v. Jeugdkoor Animato uit Hardenberg

Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.