laatste nieuws

laatste nieuws

Vleesactie
Denkt u aan onze vleesactie?! Voor u heerlijk ambachtelijk vlees, voor de kinderen in Cisnădie zicht op een betere toekomst! Bestellijsten stonden in het PKN-kerknieuws van oktober, liggen in de hal van De Hoeksteen en staan op onze website www.helpkansarmekinderen.nl. U kunt uw bestellijsten inleveren bij de Fam, Elzing Rhododendron 3, A. Supheert Nieuwe Dijk 3, Fam. Marissen Math. Wibautlaan 16, A. Gossen S. Groenewegenln.19, Fam. Boer Rhododendron 19. Ook kunt u ze deponeren in de brievenbus van de Werkgroep Oost-Europa in hal van De Hoeksteen ingang Biezenbrugstraat of mailen naar oost-europa@pkncoevorden.nl
Bestellingen plaatsen kan tot uiterlijk 4 november 2019.
Afhalen bestellingen in De Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 Coevorden: opvrijdag 29 november tussen 18.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag 30 november tussen 13.00 uur en 14.00 uur. Betalen kan contant of met de pin.

kerst.helpkansarmekinderen.nl

Door uw kerstpakketten/Keuzekado te bestellen via de link kerst.helpkansarmekinderen.nl steunt u het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.

Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project.

Voor nadere uitleg over het project zie www.helpkansarmekinderen.nl

Sponsorkliks

Graag vragen wij uw aandacht voor Sponsorkliks. Hoe werkt het: het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van de werkgroep Oost-Europa bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie aan de werkgroep Oost-Europa uitbetaald! Wij, als werkgroep, zijn erg enthousiast over Sponsorkliks. Bij kleine bestellingen gaat het om kleine commissiebedragen, bij grotere bestellingen/boekingen zoals witgoed, hotelkamers en vakanties kan de commissie hoog oplopen. U betaalt niets extra! De werkgroep heeft tot op heden € 303,23 aan Sponsorkliks-inkomsten gecreëerd.

Tank & Schenk PEUT Coevorden

Peut Coevorden(voorheen Shell) gaat ons blij maken. In diverse plaatsen is Tank & Schenk al een groot succes, veel verenigingen en goede doelen profiteren hiervan. In bijvoorbeeld Hardenberg heeft Peut in de afgelopen 5 jaar al meer dan € 19.000,– geschonken aan de Tank & Schenk deelnemers. Peut gaat Tank & Schenk ook meer promoten in Coevorden. Per getankte liter schenkt Peut 1 cent aan onze werkgroep als u bij de kassa aangeeft dat u mee wilt doen met de Tank & Schenkactie van de werkgroep Oost-Europa. Eenvoudiger kan het bijna niet.

Giften/collecten

De collecte van 16 juni 2019 heeft € 186,46 opgebracht. Er is in totaal € 156,– aan giften binnen gekomen. Onze hartelijke dank!

Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Deze giften zijn aftrekbaar voor uw belastingaangifte aangezien de kerk een ANBI-instelling is.