doorlopende acties

SPONSORKLIKS
Het is voor iedereen die het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië” een warm hart toedraagt mogelijk om dit project GRATIS te sponsoren.
Klik volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst op www.sponsorkliks.com
Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van de tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Expedia, Wehkamp, Zalando enz.
Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert het project in Roemenië commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de link komt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Ook vakanties, reizen en boekingen voor accommodaties kunnen via Sponsorkliks.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Bestellers blijven anoniem voor de werkgroep.

Alvast bedankt namens de kinderen in Cisnădie, Roemenië.

TANK & SCHENK
Peut Coevorden heeft een uniek spaarsysteem,. dit spaarsysteem heet Tank & Schenk. Per liter die u tankt bij Peut Coevorden draagt Peut Coevorden 1 cent af aan aan een goed doel of een lokale sport-, muziek-, of cultuurvereniging. Ook de werkgroep Oost-Europa heeft zich aangemeld voor deze unieke lokale spaaractie. Als u tankt bij Peut Coevorden steunt u direct en gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië”. Het enige wat u moet doen is bij de kassa aangeven dat u wilt doneren, kies op de tablet in de categorie “overig” voor de werkgroep Oost-

STATIEGELDACTIE
Regelmatig worden er statiegeldbonnen ingezameld bij Albert Heijn, van Heutszsingel 6 te Coevorden. De opbrengst van deze inzameling komt geheel ten goede aan het onderwijsproject in Cisnădie. Ook staat er een permanente verzamelbus voor statiegeldbonnen in De Hoeksteen ingang Biezenbrugstraat.