laatste nieuws

Nieuws uit Cisnădie, Roemenië

De scholen hebben vakantie tot half september. De laatste maanden van het schooljaar 2020-2021 is er hard gewerkt om de achterstanden als gevolg van het online lesgeven weg te werken.
Eén van de meisjes die deel heeft genomen aan de huiswerkklas heeft haar vervolgopleiding afgerond. Zij is onlangs getrouwd en verwacht een baby. De werkgroep heeft voor het schooljaar 2021-2022 € 4000,– overgemaakt. Jenny bedankt ons hartelijk voor deze financiële ondersteuning.

Vooraankondiging vleesactie

In het oktobernummer van PKN-kerknieuws zult u een bestelformulier aantreffen voor onze vleesactie.

kerst.helpkansarmekinderen.nl

Het onderwijsproject in Cisnădie (Roemenië) van de werkgroep Oost-Europa Coevorden biedt u de mogelijkheid een kerstpakket, Keuzekado of geschenkvoucher te bestellen voor uw medewerkers en/of relaties.
Hiermee steunt u ons project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië. Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk uw bestelling plaatsen.
De levering en service wordt verzorgd door Feyenpak/Keuzekado in Coevorden. Dit is een bedrijf met jarenlange ervaring in levering van allerlei soorten kerstgeschenken.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie van Feyenpak/Keuzekado. U betaalt niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de website helpkansarmekinderen.nl.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Alie Supheert tel. 06 53 75 57 67 of via de mail oost-europa@pkncoevorden.nl

Sponsorkliks.com Doe uw online aankopen zoveel mogelijk via Sponsorkliks.com. Door uw internetaankopen, boekingen voor hotelovernachtingen, vakanties enz. via deze site te doen, betaalt de webwinkel commissie aan de werkgroep. Opbrengst tot 21-08-2021 = € 439,08

Tank & Schenk Tank bij Peut Coevorden en geef bij de kassa aan dat u wilt doneren, kies daarvoor op de doneertablet bij “overig” de werkgroep Oost-Europa. Kijk ook eens op Tankenschenk.nl.  

Statiegeldactie Ongebruikte statiegeldbonnen kunt u doneren in de brievenbus in de entree van De Hoeksteen.

Agenda 2021

1 oktober – vergadering werkgroep

september/december- kerstpakkettenactie

Oktober/november – vleesactie

Giften

Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Cisnădie, Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Deze giften mag u aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting, de kerk is een ANBI-instelling.